מוזיקה בספירת העומר לצורך אימונים

שאלה:

שלום רב,
ברצוני לברר בעוד מס' שבועות(אחרי חג השבועות) הוזמנתי למופע שירה,
המופע הוא ללא תשלום כרגע סוג של תחביב (לא יודעת אם בהמשך זה יהיה כר לפרנסה)
על כן אני שואלת אם מותר לי לשמוע את השירים שאני מעונינת לבחור למופע,כי אני צריכה להתחיל כבר להתכונן,
בנוסף רכשתי לפני פסח קורס דיגיטלי לפיתוח קול ורק עכשיו יש לי זמן ללמוד מתוכו האם מותר לי?
תודה רבה

תשובה:

אם זה קריטי יש להקל, כי בסופו של דבר בעקיפין זה כן צורך פרנסה. אם זה לא ממש קריטי עדיף להמתין לאחר ל"ג בעומר. את הפיתוח קול ניתן להתחיל מיד.

בהצלחה