לתרומות לחץ כאן

בצל בלילה

שאלה:

בס"ד
שלום רב
אני עושה מרינדה לבשר למנגל שכוללת: מלח, פלפל, מעט שמן קנולה, חומץ בלסמי המורכב מחומץ ותירוש מבושל, ובצל חתוך לרצועות.
האם במצב זה , זה בסדר שהבשר יהיה במרינדה כל הלילה ולאכול את הבשר בבוקר לאחר צלייה ?
כלומר אין חשש לבצל /תירוש שעבר עליו הלילה?

תשובה:

כיון שהוא מעורב בשאר הדברים אין חשש כלל.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל