מחשב בלי סינון בבית

שאלה:

מה עושים אם פתאום אני מגלה שהמחשב בבית בלי חסימה?
{ובעלי נמצא עליו הרבה שעות ביום}

תשובה:

שלום וברכה

מה שצריך זה לדבר על כך גלוי אבל בתמימות, ללא כל חשדות חלילה, ולא כל ניסוח שיכול לרמוז אפילו לחשדות! "וואי שמוליק, אני לא יודעת אם שמת לב, אבל ניסיתי לגלוש ואני רואה שבכלל אין כאן חסימה, או שיש משהו ממש לא יעיל, בוא נעשה דחוף נטפרי! אסור להשאר כך אפילו יום אחד, אסור לנו לסמוך על עצמנו בענין זה, אני פוחדת על עצמי…" ולעמוד על כך שיבוצע. זה יכול להיות הרס הבית שלכם רוחנית וזוגית.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. ניסיתי!!
    והוא שאל מה מפריע לי בזה
    האם אני יכולה להתנער ולומר זה לא קשור אלי, שהתמודד?
    למרות שזה מרגיז שהוא כל היום על זה

  2. מה שמפריע הוא שבורא עולם לא מרשה! אפשר להכשל, ואת לא מוכנה שיהיה לך בבית משהו שיכול להכשיל אותך או בני ביתך! לא צריך להתבייש לומר זאת! לא לומר אני חושדת שאתה עושה דבר אסור, אבל כן לומר בעלי אהובי אנחנו יכולים להכשל בורא עולם לא מסכים לזה!

  3. הרב אם יורשה לי, זה לא "יכול להיות" או "אפשר להיכשל", אלא זה וודאי.
    חז"ל אמרו – אין אפוטרופוס לעריות, אז אין.
    מי שרוצה להרוס את הבית שלו שיכניס אינטרנט ללא נטפרי.