ממונות

שאלה:

שלום עבדתי במטע של גפן העבודה היתה לצורך מחקר צריך להוציא את הקליפה מהענב בעודו קטן וצריך להשאיר את הגפנים של הענב לצורך המחקר אני דיברתי בפלאפון ועשיתי תוך כדי אני הפלתי הרבה ענבים כי ניסיתי ולא הצלחתי האחראית אמרה לי שאני הורגת את האשכול זה היה יום ראשון שלי אני עברתי על גזל בזה שדיברתי בפלאפון ולא כל הריכוז היה על העובדה

תשובה:

שלום וברכה,

לא עברת על גזל כיון שמותר לעובד לשוחח בפלאפון. ועל הענבים זה לא גזל – אני מאמין שאין להם שווי. להבא להשתדל לא להרבות בנושאים צדדיים שלא קשורים לעבודה.

בהצלחה.