ספק דם לאחר תשמיש

שאלה:

בבןקר שלאחר תשמיש ראיתי לכלוך דבוק כזה בגודל פרור על האבר (הגבר) מיד העפתי אותו בכוונה בלי להתבונן בו לעומק, וחששתי אחרי זה אןלי זה נקרא בדיקה לאחר תשמיש. ולא ברור לי טיב הפרור אם זה לכלכוך שהגיע מהנרתיק או שזה נדבק במשך הלילה, אני אמור לחשוש לזה אולי זה דין בדיקה לאחר תשמיש או שאין קשר?

תשובה:

כיון שכלל לא ברור כפי שאני מבין מה זה היה הליכלוך ואם זה היה דם, אז עדיין היא בחזקת טהרה.