שאלה:
מה הענין לנפות קמח והרי כבר מלא פעמים נפיתי ולא מצאתי שום דבר אז למה יש לחשוש (מספיק להסתכל מלמעלה שאין כלום)?
תשובה:
זה מאוד תלוי בתנאי האיחסון, יש לקנות בחנות עם תחלופה גדולה ואיחסון נאות, ואז בבית לשמור במקפיא, באופן זה אכן לא שכיח כל כך, אבל כיון שלפעמים יש איחסון לא טוב ואז מוצאים המון חרקים, לכן אין לבטל את ההנהגה הזו לנפות את הקמח.
בשביל פעם אחת שתמצאי, שווה לבדוק מאה פעמים שלא תמצאי.
גם אשתי מנפה אורז והרבה פעמים היא לא מצאה כלום, אבל היו 2-3 פעמים שהיא כן מצאה, והרבה.
בוררת, לא מנפה, טעות שלי.
אגב, את יכולה לקנות קמח מנופה, זה יותר יקר בשקלים בודדים וחוסך הרבה טירחה.
השאר תגובה