ניפוי קמח כיום

שאלה:

מה הענין לנפות קמח והרי כבר מלא פעמים נפיתי ולא מצאתי שום דבר אז למה יש לחשוש (מספיק להסתכל מלמעלה שאין כלום)?

תשובה:

זה מאוד תלוי בתנאי האיחסון, יש לקנות בחנות עם תחלופה גדולה ואיחסון נאות, ואז בבית לשמור במקפיא, באופן זה אכן לא שכיח כל כך, אבל כיון שלפעמים יש איחסון לא טוב ואז מוצאים המון חרקים, לכן אין לבטל את ההנהגה הזו לנפות את הקמח.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בשביל פעם אחת שתמצאי, שווה לבדוק מאה פעמים שלא תמצאי.
    גם אשתי מנפה אורז והרבה פעמים היא לא מצאה כלום, אבל היו 2-3 פעמים שהיא כן מצאה, והרבה.