להעביר כרטיס רב קו לאחרים

שאלה:

שלום לכם

אח שלי היה נהג אוטובוס ובגלל שהוא היה נהג אוטובוס הוא קיבל כרטיס רב קו מיוחד שיש בו נסיעות ללא הגבלה הוא הביא את הכרטיס לאמא שלי רציתי לשאול אתכם אם אח שלי התפטר והפסיק לעבוד בתור נהג אוטובוס לאמא שלי יהיה מותר להשתמש באותו כרטיס רב קו מיוחד שיש בו נסיעות ללא גבול או שהיא תצטרך להשתמש בכרטיס רב קו שלה שהוא עם מספר נסיעות מוגבל?

תשובה:

שלום וברכה,

הכרטיס שניתן לעובד הוא בלעדי לעובד ולא לאחרים, ולכן לא יכול להעביר את  הכרטיס לאנשים אחרים. אם הם יסכימו שיהיה מותר להעביר את הכרטיס אז אכן מותר להעביר את הכרטיס הלאה.

בהצלחה.