להתגלח בספירה

שאלה:

שלום הרב אני מאוד מאוד מתבייש ללכת לא מגולח לישיבה שלי וזה גורם לי לצער מאוד מאוד גדול האם יש היתר איפלו הכי קטן שהיה לי מותר להתגלח ואם לא ביום חול אז בשישי לכבוד שבת?

תשובה:

לא הבנתי אותך, אני מניח שאתה לא מבין את הסיטואציה. הרי אדרבה, הרבה יותר מבייש יהיה לך לבוא מגולח בספירת העומר לישיבה! הרבנים החברים אף אחד לא מתגלח בימי הספירה!

תחשוב על כך ותחדד את דבריך שנבין יותר את הבעיה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. להיפך חביבי, הם כולם מקנאים בך שאתה כבר גבר… בכלל לא טוב להיות נבוך, תהיה גאה בעצמך, יש לך על מה, וזה דוקא תירגול טוב.. אם תהיה גאה בעצמך תראה שכולם יכבדו אותך.