שכן שמנשק את הבן שלי

שאלה:

שלום רב,
יש לי שאלה ואני אשאל בעדינות
יש בן אדם בסביבות גיל 20 שלומד תורה אצל השכן שלי
הבן אדם נראה לי מוזר הוא כל הזמן דופק בדלת ואומר לבעלי שהוא רוצה לראות את הבן שלי (בן שנה) וכשבעלי מראה לו אותו הוא מנשק אותו וזה מעבן אותי ..
למה שבן אדם זר ינשק לי את התינוק ? אני מתביישת לומר לו שלא ינשק אבל מרחמת עליו ומצד שני מפחדת שזה בן אדם עם שריטות .. מפחדת לדבר לשון הרע אבל אני בהתלבטות.
פעם אחת הוא דפק לי בדלת ולא הסתכל עליי שמר עיניים , בפעם השניה שפתחתי לו הוא הסתכל לי לתוך העיניים..
משהו לדעתי לא תקין אבל מצד שני יכול להיות שהוא בן אדם טוב.
מה אתה מציע לעשות?

תשובה:

נשמע לא תקין, הייתי מסרב ומתנתק ממנו בעדינות.

חג שמח.

הצטרף לדיון

תגובה 1