זיווג

שאלה:

שלום ..
רציתי לשאול אני גרוש כ3 שנים והכרתי לא מזמן בחורה בסטטוס שלי .והיא מאוד מאוד מוצאת חן בעייני ואני בהחלט מוכן ללכת איתה עד הסוף להתחתן כמובן ..
האם שייך.להתפלל לקבה שיצליח את הקשר הפרטי הזה איתה בדווקא ..שהיא כן תרצה ותחפוץ להתמסד איתי כי כמו שידוע לכם זיווג זה דבר קשה ועד שמוצאים משהו מתאים זה לא פשוט ואני רוצה להתפלל לשם שיצליח אותנו ביחד
האם זה בסדר להרבות ולהפציר תפילה עליה

תשובה:

יותר טוב להתפלל שבורא עולם יתן בלבכם לקבל את ההחלטה הנכונה. אנחנו הרי לא באמת יודעים מה טוב לנו, לכן במקום להתפלל שדוקא הקשר הזה יצליח, טוב להתפלל שהטוב יהיה בנקל במהירות, ושיהיו החלטות טובות לשניכם.

בשורות טובות.