סיגריה אלקטרונית

שאלה:

שלום הרב מועדים לשמחה
קראתי שיש בעיה בסיגריה אלקטרונית בפסח. לאחר בדיקה הנוזל שאני משתמש עכשיו הוא "כשר לפסח" אך אינני יודע לנוזל שהשתמשי בו בעבר כך ששאלתי הינה אם אני יכול להמשיך להשתמש בסיגריה שלי לאחר שניקתי אותה עם מים או שיש בעיה ואני צריך לבצע את העגלה של הסיגריה שלי? ממה שאני הבנתי הנוזל איננו ראוי לאכילה כך שאני לא מבין למה יהיה בעיה להשתמש בסיגריה אלקטרונית בפסח. אודה לתשובת הרב

תשובה:

אפשר להשתמש, ואין צורך בהגעלה.

אינני בקי מה טיב החומר ומה הבעיה בו, מה שכתבתי על פי מומחה הכשרות הרב עזרא לוינגר.