אשה וחמיה

שאלה:

שלום וברכה! רציתי לשאול שאלה שאני לא יודעת כיצד לנהוג. חמי הוא אדם חברותי ואוהב לדבר, באופי שלו הוא פתוח והוא יכול לדבר איתי בחופשיות .השאלה אם זה מותר לי מבחינה צניעותית לדבר איתו שיחות? מצד שני הוא יכול להפגע ממני. לא נעים לי לומר אבל פעם אמרו לי שאני צריכה לשמור על עצמי במיוחד בגלל המראה שלי שזה יופי מושך(אני משתדלת ליהות צנועה וללכת לפי כללי הצניעות

תשובה:

מותר בהחלט לדבר איתו, זו משפחה, אבל עדיף להמנע באלגנטיות מלעשות זאת ביחידות.