כתיבת המילה אלוקים עם ה'

שאלה:

במהלך תמלול כמה הרצאות לציבור הכללי,
הרב הזכיר את את המילה אלוקים עם האות ה' וכאשר תמללתי את ההרצאה כתבתי כמו שהרב אמר- עם האות ה'.
ברצוני לשאול האם היה מותר לי לכתוב כך מצד הדין, כיוון שברור שבתור הנהגה אין הדבר ראוי.
וכן להבא- האם מותר לכתוב כך או שמא הדבר אסור?

תשובה:

אם החומר עשוי לבוא לידי בזיון, יקראו בו במקומות לא ראויים, או יודפס ויזרק וכדומה, ודאי יש להמנע מכך מכל וכל. הכל לפי הענין.

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. התמלול עולה ליוטיוב- האם יש בכך איסור, והאם מלכתחילה בתמלול שעולה ליוטיוב מותר לכתוב כך?
    כלומר, האם נעשה כאן איסור או שיש להמנע?
    בתודה מראש!