עילוי נשמה

שאלה:

אבא שלי היה חילוני ונפטר לפני כמה שנים
ביארצייט שלו אנחנו עולים לקבר ואומרים את התהילים וגם משלמת שיגידו משניות בעבורו.
מה עוד צריך לעשות לעילוי נשמתו?
האם מספיק שאני שומרת מצוות והזכויות עוברות אליו או שכדאי להוסיף דברים במיוחד לעילוי נשמתו?

תשובה:

תמיד אם עושים חיזוק מיוחד, כל שנה משהו קטן שמחזיקים איתו לאורך זמן, באיזו מצוה שעדיין את מרגישה שאת יכולה להתקדם בה, זה יהיה זכות גדולה עבורו.

כמו כן, אם תוכלי לומר לעילוי נשמתו מספר התהילים כל יום שנים שלושה פרקים, או לפי הסדר החודשי, דאי יועיל לנשמתו. הכל כמובן בלי נדר.

בשורות טובות.