לתרומות לחץ כאן

הכשר משקאות לפסח

שאלה:

קניתי RC דיאט ולא רשום על הבקבוק כשר לפסח ור ק על העטיפה מבחוץ יש חותמת כשל"פ האם זה מהדרין.

תשובה:

הדייאט לדעתי אינו בכשרות מהדרין אלא רבנות בלבד, תראה טוב מה כתוב, האספרטיים שאיתו ממתיקים משקאות אלו נעשה בדרך כלל על מצע חמץ, ולכן אין משקאות דייאט בכשרות מהדרין. אבל תבדוק היטב מה כתוב.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל