שידוך בחורה גבוהה ובחור נמוך

שאלה:

שלו' כבוד הרב
אני בת 25 רגילה אבל מאוד גבוהה לרוב שאני פוגש בחור אני גבוהה ממנו ולפעמים יותר מראש +
שאלתי 1 האם מותר וראוי שאשה תהיה גבוהה יתר 2 מאוד לא נעים לי שאני גבוהה כ"כ ובטח יותר ממנו
תודה

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה בכך שהאשה גבוהה מהאיש, ואני מכיר זוגות כאלו, זה פשוט נושא של טעם, אם זה וב לכם זה מצויין, אם זה מפריע לאחד מכם, אז תשקלו עד כמה זה מפריע והאם זה מהווה מניעה מבחינתכם או לא. כמו כל ענין חיצוני אין בזה משהו מהותי, וזה בסדר גמור.

בהצלחה רבה מאוד ובשורות טובות.