הופעה בסרטון פירסומי

שאלה:

שלום וברכה, הקמנו ברוך ה' פרויקט חסד שהתפרסם והפך להיות כפרויקט ארצי . אחת מהתכוניות ביקשה ממנו להכין סרטון(אני וחברות שלי מטעם בית הספר) הסבר כדי לצרף עוד ועוד מתנדבים וזה אומר שהסרטון יופץ מאוד. אני רוצה ממש להצטרף לסרטון כמובן בצניעות ממש. השאלה אם לוותר משום צניעות כי זה או שזה בסדר ? תודה רבה על כל פעילות האתר

תשובה:

אם הסרטון מיועד גם לגברים עדיף שלא להופיע בו.

בהצלחה רבה מאוד.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. במחילה, האם זה לא איסור גמור?

    הרי כל מהות הצניעות היא "כל כבודה בת מלך פנימה", להבדיל ממה שהשתרש בטעות אצלנו שהעיקר הוא אלמנטים חיצוניים, ויכולה להסתובב כל היום בשוק.

    ובכך שמופיעה בסירטון וידאו, ויכול כל גבר לצפות בה בכל שעה שיחפוץ, הרי זה כאילו מסתובבת כל היום בחוצות ובשווקים, וגרוע מכך. ונוגע את כל מהות הצניעות.

  2. אם הסרט מיועד לגברים, אינני יודע לומר איסור גמור, כי בסופו של דבר זו בחירה של הגבר אם לצפות או לא, אבל זה בהחלט דבר שיש להמנע ממנו.