אמונה

שאלה:

שלום אני רוצה להגיד משהו שקצת מטריד אותי הרבה זמן.

יש בעולם בערך 8 מיליארד אנשים מתוכם רק 15 מיליון יהודים שזה בקושי אחוז אנחנו כל כך מעט.
ומתוך ה15 מיליון יהודים יש כמעט חצי חילונים בתכלס 8-9 מיליון שומרים תורה ומצוות.
דבר זה מוריד לי באמונה וכי אם יש אמת כלכך גדולה אז למה יש כלכך הרבה אנשים שבוחרים דרך אחרת?
אני מאוד אוהב את היהדות אבל זה מאוד מוריד לי
אני אשמח לתשובה באמת טובה שתתן לי העלה באמונה לפחות זה יהיה דרך טובה להמשיך.

תשובה:

שלום ידידי, אינני בטוח כלל שאני מבין למה זה מפריע לך, אמת בוחנים בכלים לוגיים אין לזה קשר עם מספרי בני אדם. וכי בגלל שיש יותר הודים מאמריקאים אז יש לנו צד שאולי יש אמת גם בפסלים ובעבודה זרה? אבל למעשה שים לב לדבר מעניין, באמיתות התנ"ך רוב העולם מאמין, וכל הדתות האברהמיות, הנצרות האיסלאם וכו' מאמינים בו [אלא שלטענתם עם ישראל בסוף לא מוצא חן בעיני אלוקים והוא לא רוצה אותם…] בתנ"ך הזה כתוב:

 דברים פרק ז פסוק ז:

"לא מרובכם מכל העמים חשק ה' בכם ויבחר בכם, כי אתם המעט מכל העמים".

הצטרף לדיון

תגובה 1