מצבה

שאלה:

החלטנו המשפחה להחליף לאבא ז"ל מצבה לאחר התייעצות עם מומחה המצבה שקעה והכיתוב עף ולא מותאם לאמא ז"ל הצמודה אליו
(לצערי נפלנו עם נוכל בזמנו שעבד עם חומרים לא טובים), אזכרה של אבי ז"ל בכ"א באדר . השאלה אם חוץ להגיע לקברו ביום האזכרה להגיד קדיש נצטרך לבוא שבוע לפני שמציבה תהיה מוכנה לעשות קדיש או משהו מסוים?
תודה רבה

תשובה:

לא צריך להביא מנין לקדיש, תגידו כמה פרקי תהילים וזה מספיק. ביום האזכרה כשתבואו עם כל המשפחה כבר יהיה גם קדיש.

ברכה והצלחה ושבת שלום.