הקרנת סרט נוכרי על מגילת אסתר

שאלה:

היי ראיתי סרט נוכרי ממש ממש יפה על מגילת אסתר, ממש מספרים שם את כל הסיפור, ממש סרט יפייפה, השחקנים מאוד מאוד יפים, השחקנית שמשחקת את אסתר פשוט יפייפייה

אין שם עירום או תכנים מיניים או קללות חס וחלילה! יש רק נשיקה אחת בין השחקן היפה שמגלם את המלך אחשוורוש והשחקנית שמגלמת את אסתר וגם הנשיקה הזאת מהירה ועדינה..

אבל, כל השחקנים שם הם גויים! אין אפילו יהודי אחד! העלילה עצמה די תואמת לגרסה שלנו של המגילה אבל יש שינויים קלים, מצונזרים יותר..

האם ניתן להראות את הסרט לאחיינים שלי? (עם כתוביות בעברית)

תשובה:

שלום וברכה

לדעתי אין להראות להם את הסרט בשום אופן. מה שאנחנו רוצים להנחיל לילדים זה את הצדקות של אסתר המלכה ומרדכי היהודי וכו', אם הילדים רואים מלכה כמו שאת מתארת כל הדמות נמוגה להם לגמרי… אנחנו רוצים שהם ידמיינו אשה גיבורת רוח, שצמה ומתפללת ומוסרת נפש להצלת עם ישראל ולא סתם נערה נאה שמקיימת קשר עם מלך גוי.

מאבדים בזה את כל המסר של המגילה.

שבת שלום.