לפרגן בסקר קבלת שירות משלוחים למרות שטעו

שאלה:

הסקר הוא מטעם חברת השליחויות, או מטעם חברה שעובדת עם חברת השליחויות.
– האם מותר לתת דירוג מירבי למרות שטעו בשמי?
כנראה טעות תרגום, כי לא זכור לי שרשמתי שם עברי, אומנם תרגום משונה, נתנו לי את השם ענבי. עין תרגום ל-Y?.. שתי אותיות שם נכונות.
גם יש איזה פס שם, שכמדומני אמור להיות החתימה שלי, אך לא חתמתי.

תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך לתת ציון מירבי למרות שהם טעו בשם. ויתכן שהם עשו בכוונה מסיבות אישיות. בכל מקרה אם קיבלת שירות טוב אתה יכול לתת ציון טוב.

בהצלחה.