לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

גלולות למניעת הריון

שאלה:

בס"ד
שלום בחפיסת הכדורים בסוף ישנם שני כדורים לבנים ובדר"כ רואה בהם כעת בחפיסה האחרונה סיימתי אותם התחלתי חפיסה חדשה ולא ראיתי כלל וכבר עברו ארבעה ימים מיום שני עד היום יום חמישי האם אני מותרת לבעלי האם מותר נגיעה מה עליי לעשות ?
תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה,

בדרך כלל עושים הפסקה של כמה ימים לקבלת מחזור ואז מתחילים שוב חבילה אחרת, במידה ולא עשיתם את זה ובמפורש עברו ימים מספר לאחר שכבר תמיד את רואה אפילו שאת ממשיכה, אפשר מגע וכדאי בימים הקרובים לעשות בדיקה לפני תשמיש או לפחות קינוח חיצוני לראות מה קורה, הדיוני שיש דם רק הוא מועט יחסית ולא רואים על הבגד הכהה.