היזק לשקית של מוצר בחנות

שאלה:

שלום כבוד הרב ,
ישנן בחנויות כל מיני אביזרים לתחפושות בתוך שקיות צלופן עם חור קטן כדי שיתלו אותם על וו .
הבת שלי החזיקה קשתית וראיתי שהשקית נקרעה מעט. הקשתית נשארה בשלומותה כמו שהיא.
היום גם כשהייתי בחנות ראיתי שוב שהשקית נקרעה מעט באופן שאי אפשר לתלות אותה על הוו אבל האיבזרים נשארו בשלמותם. לא יודעת אם אני עשיתי זאת או שהיה ככה .לגבי הפעם הראשונה יתכן שהבת שלי כן קרעה מעט את השקית .
לא דיווחתי בשני המקרים למוכרת כי המוצר נשאר בשלמותו ורק העטיפה מעט נקרעה .
יש חשש גזל?

תשובה:

שלום וברכה,

אין חיוב תשלומים על השקית שמעט נקרעה המוצר נשאר בשלמותו ויקנו אותו קונים אחרים ולכן אין זה נזק ואין חיוב תשלומים.

בהצלחה.