עבודה זרה במשחק וידאו?

שאלה:

שלום כבוד הרבנים.

קניתי משחק וידאו בשביל אחד מבני משפחתי שהוא אוטיסטי (חולה, פטור מן המצוות).
ואפשר שגם אחרים (שהם בריאים) ירצו לשחק את אותו המשחק.

זה משחק מרוצי מכוניות (במחשב).
הבעיה היא שאחרי שקניתי את המשחק הזה, שמתי לב שיש באותו המשחק, במקרה של מרוצי מכוניות מסוימים, צריך לעבור דרכים מסוימות, כמו כנסיה קתולית או בתי קברות של נוצרים (ויש צלבים), וכדומה.
אבל זה לא משחק של עבודה זרה ממש. יש רק מיעוט המקרים אשר צריך לעבור כנסיה קתולית או בתי קברות של נוצרים וכדומה, כדי לנצח במירוץ המכוניות.

האם יש איסור בגלל זה, שמרמז שאסור לשחק את אותו המשחק וידאו?
והאם יש הבדל בין האדם ההוא שהוא אוטיסטי לבין אנשים אחרים?

תודה מראש.
כל טוב.

תשובה:

אין איסור לשחק במשחק הזה.

תזכה למצוות רבות ויפות.

שבת שלום.