קוואטר (בברית מילה) לאישה בהריון

שאלה:

האם אשה בתחילת הריון רשאית להתכבד בכיבוד "קוואטר" בברית מילה.
ידוע שהוא סגולה לבנים, האם יש ענין שלא להתכבד כאשר כבר נמצאים בהריון?

תשובה:

אינני מכיר בעיה להיות קוואטר בהריון, נכון שזו סגולה להפקד, אבל מלבד הזגולה הזו זה גם חלק מהשותפות בענין הברית וכיבוד נאה, וכל אשה יכולה לעשות זאת. שמעתי שבחב"ד נהגו שלא לתת לאשה בהריון, אבל אינני יודע מקור ענין כזה.

לידה קלה ובריאה בעיתו ובזמנו.

הצטרף לדיון

תגובה 1