שם מערכת הפעלה כשם עבודה זרה

שאלה:

שלום לכבוד הרב שליט"א

יש תכנה של מחשבים שהיא מערכת הפעלה שמשתמשים הרבה בתחום של פריצת אתית, תחום חשוב ביותר לביטחון של חברות, אתר אינטרנט וכו' ששמה שם של ע"ז הודו. והרי זה תכנה מחשב רק השם שם רע, נקרא של שם מלך המות בדת הודו.

וזה שטויות. מ"מ מי שצריך להשתמש זה לעבודה האם יש איסור כל שהור להשתמש רק בשביל שם רע כזה?

תודה

תשובה:

אין איסור להשתמש בזה, אני מניח שהרבה יותר אנשים בעולם המערבי מכירים שם זה כשם של התוכנה מאשר כשם של עבודה זרה…

יום נעים.