הסרת שיער אחרי טבילה במקווה

שאלה:

שלום כבוד הרב
אני מתחתנת ביום ראשון הזה 13.2.22
והטבילה שלי היתה ביום חמישי
ורציתי לשאול האם יכולה להסיר שיער שגדל במהלך הימים האלה (קוצים קטנים)
כי אני זוכרת שאמרו לי שמה שמסירה אחרי המקווה סימן שהיה חציצה בזמן הטבילה
ואם כן מותר כי זה שיער חדש ויכול להיות שמסירה על הדרך שיערות ישנות יותר שאולי לא הסרתי היטב לפני המקווה ואז אולי זה יחשב חציצה כי עכשיו מסירה אותם ?
תודה רבה

תשובה:

את יכולה להסיר.

מזל טוב! תזכו שיהיה בית גדול בתורה וביראת שמים טהורה, ותדעו רק נחת ושמחה כל הימים ודורות ישרים מבורכים!