בית ספר עם חברה מגוונת

שאלה:

גרים בעיר מעורבת בצפון. ישנו בית ספר לבנות – חינוך העצמאי. בלי הגזמה, 80 אחוז מהם לפחות האימהות עם אייפונים. האם זה מקובל, זה נורמלי. צריכים להשלים עם המציאות שככה זה בפריפרייה?

תשובה:

שלום וברכה

אייני מכיר ולא מתמצא במה שקורה בכל מקום בארצנו הקדושה, אינני נכיר את מירקם הקהילה שלכם, במקומות כאלו הרבה פעמים אכן אברכים מתאגדים לפתוח יחד עוד בית ספר שמור יותר, הכל תלוי במספר המעונינים ביכולות בהוראות הרבנים המקומיים, תדברו על הדברים הללו ביניכם בתוך הקהילה, והעיקר רק באוירה טובה ובשמחה ללא מחלוקת חלילה.

רוב נחת. ולשמור על הילדים, לא משנה מי יש בכיתה, הילדים צריכים לדעת עם מי אנחנו מתחברים ולמי אנחנו הולכים אחה"צ.