מצאתי אוזניות

שאלה:

שלום כבוד הרב מצאתי אוזניות איירפודס תליתי שלט במקום בו מצאתי כמה זמן צריכה לחכות ?

תשובה:

שלום וברכה,

אם אין סימן באוזניות [שם או מספר טלפון] מותר לך לקחת את האוזניות לעצמך, וודאי שראוי לפרסם ולתלות מודעה אבל זה לא חובה. אם יש סימן באוזניות חייבים לפרסם, ואם לא הצליחו לאתר את המאבד יש לרשום את ערך האוזניות בפנקס שמור, ואז ניתן לעשות באוזניות כרצונך.

בהצלחה.