גניזת ספר מסיונרי

שאלה:

שלום לרב,
נמצא ספר הסברה/מיסיונריות ובו ציטוטים ופסוקים מהתנ"ך, אבל גם עם ציטוטים של הברית החדשה. הכל מעובב בעמודים שונים. לגנוז? לשרוף? לזרוק?
מתשובות קודמות קצת התבלבלתי… תודה!

תשובה:

ככל שזה מעורבב הכל יחד, והפסוקים נכתבו כדי להצדיק כביכול נצרות וכדומה, אין צורך לגנוז, יש לעטוף היטב בעטיפה שחורה ולשים עמוק בפח האשפה באופן שלא יגיע ליד שום אדם. מה שכתבנו לגנוז וכו' ראה כאן, זה בתנ"ך שמחובר בו גם פירוש כפרני שעדיף לחתוך ואם אי אפשר אז לגנוז, אבל לא כאן שבאופן מובהק הפסוקים באים לצורך עבודה זרה וכו'…