תרופה נגד הרטבת לילה

שאלה:

בסד שלום הרופא המליץ לתת לילדה בת שבע תרופה שתעזור להיגמל מהרטבות לילה בשם מנירין. הבנתי שזה כדור ששמים מתחת ללשון והוא מתמוסס. אני לא יודעת אם יש לו טעם או לא. אשמח לדעת אם מכירים את הכדור ומה לגבי כשרותו (ראיתי באיזה מקום שאולי יש בעיה עם רכיביו)

תשובה:

בעבר הוא היה ברשימת התרופות הכשרות לפסח של בד"צ העדה החרדית, כך שלפי זה אין מקום לחשש, תוכל להתעניין במחלקת הכשרות שלהם לגבי עידכונים.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אגב יש רופאים שהם נגד תרופות בפה שהם לא עוזרים כמעט…

    כדאי לנסות רופא שעובד עם שיטה שכל פעם שהילד מרטיב מצלצל פעמון

    זה מכשיר עם סוג של סדין עם חישן שברגע שזה מרגיש רטיבות זה מצלצל ברעש גדול

    העניין נמשך עם מעקב מהרופא המטפל ואחרי זמן קצר הגוף מתרגל לפחד להרטיב ולקום לפני ההרטבה או להתאפק עד הבוקר.

    זה בדוק ומנוסה שזה עוזר כמובן עם המון תפילה.

  2. אני מפרסם את דברי "מתערב" למרות שאינני אוהב שנותנים כאן המלצות רפואיות, בכל הנושא הזה יש לפנות לרופא טוב. בשורות טובות.