אני מתגעגע לדת

שאלה:

היי, אז לפני כחצי שנה חזרתי בשאלה ומאז הספקתי לקלל ולהשמיץ את היהדות ואת אלוהים ולעבור על חטאים רבים, אני מתגעגע לתפילות, לתלמוד, לתפילין, אבל מאידך אני מבין שכבר אין לי דרך חזרה, אחרי כל מה שעשיתי אין לי סיכוי לחזור ליהדות. מה עושים?

תשובה:

שאלה כואבת מאוד.

ידידי היקר, אין דבר העומד בפני התשובה!!! ידוע הסיפר בגמרא על אלעזר בן דורדיא שעשה את העבירות הכי חמורות והיה שטוף בהם בצורה שאי אפשר להאמין, ויום אחד התעורר לתשובה ובכה וכו' ועליו אמרו חכמים "יש קונה עולמו בשעה אחת"!

חזור לאבינו שבשמים, תתחרט על מעשיך ותשוב אליו באמת, ואין לך חביב ואהוב לפניו יותר מבעל תשובה.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. בנוסף ,רק אתה תוכל להבין ולקרב רחוקים ,כל אחד שתקרב הופך אותך למשרת בקודש וקרוב לבורא יתברך ויתעלה.כגודל הניסיון גודל השכר.הנסיון של מי שחטא גדול הרבה יותר….