אזכרה

שאלה:

שלום רב,
האזכרה של סבתי חלה מחר ביום שישי, מכיון ואנו גרים בי-ם ,עלינו להר המנוחות ביום שלישי האחרון כי לא ידענו מה יהיה בגלל השלג .
מחר כנראה שכן ניתן יהיה להגיע לקבר , האם צריך/כדאי/ לא צריך לעלות שוב?
אנו בני עדות המזרח.
תודה ובשורות טובות.

תשובה:

אם תוכלו לעלות זה יפה מאוד, כי יש ענין מיוחד דוקא ביום האזכרה, אבל אני מניח שקשה שוב לקבץ את האנשים, וכאשר זה כרוך בטירחה כזו, כל אחד בביתו יאמר את התהילים, וילמדו משניות כמובן, קדיש וכל מה שצריך ביום זה.

בשורות טובות.