מכירת מוצר עם פגם

שאלה:

אני טכנאי הגברה בחברת הגברה. יש במחסן הגברה שלנו בידורית ניידת חדשה שעומדת למכירה שהיא סוג ג באיכות ורגישה לעוצמות קול שמחברים אליה מנגן מוזיקה. כשהפעלתי אותה בעוצמה מקסימלית , שמתי לב ששני הרמקולים שבה התחילו לעוות קול – בגלל שהעמסתי עליה עוצמה ,חלקית ירדו מאיכותם הרגילה ומנגנת ב85% מאיכותה היא , דרך אגב בארץ לא שמים לב לתקלה זו (אני כן) .
השאלה האם עליי להוסיף משהו לקונה הבידורית ?

תשובה:

שלום וברכה,

אסור למכור מוצר פגום מבלי להודיע לקונה על כך. ולכן אם יש פגם ברמקול אין למכור מבלי להודיע שהמוצר מעט פגום והקונה יחליט אם זה מפריע לו או לא.

בהצלחה.