לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

הפלה

שאלה:

עשיתי לפני כמה שנים הפלה , כי זה היה מהבן זוג הערבי שהיה לי בעוונתי הרבים , כיום אני חוזרת בתשובה נשואה כבר 3 חודשיים ברוך ה' ליהודי שומר מצוות .. אני רוצה לדעת מה התיקון שלי על ההפלה ..?

תשובה:

החזרה בתשובה שלך זה דבר גדול, המשיכי להתחזק בשמירת טהרה וצניעות ובכלל, להקים בית יהודי שמח בעבודת ה', עם רוממות הרוח והרבה אהבה והשקעה בילדים הצדיקים, וזה מכפר על כל העבר.

בשורות טובות ישועות ונחמות.