הכנסת אורחים בזמן קורונה

שאלה:

שלום כבוד הרב
אני ואחותי נמצאנו חיוביות לקורונה ואתמול פתאום ראיתי את חברה של אחותי נמצאת בבית שלנו. אמרתי לה שאנחנו חולים וזה לא כל כך זמן טוב וביקשתי ממנה ללכת מהבית שלנו.
היא קצת התווכחה איתי ואמרה שאולי היא גם כבר נדבקה כי יש לה מאומתים בבית שלה, ומה זה משנה כבר וכו אבל אני המשכתי להתעקש שזה לא מתאים עכשיו להכניס אנשים לבית.
אני חוששת שהיא קצת נעלבה וגם אחותי מאוד כעסה עליי. אני חייבת לציין שלא צעקתי עליה או דיברתי לא בכבוד.. ממש ביקשתי בצורה רגועה ובלי כעס.
האם עליי לבקש ממנה סליחה? ואיך לנהוג לפעם הבאה? פשוט עדיף להתעלם?
תודה רבה

תשובה:

אני חושב שאת צודקת, אין כל מקום שחולי קורונה יארחו אנשים אחרים, זה נזק ממש גם לאורחת וגם לכל מי שיבוא איתה אחר כך במגע.

בשורות טובות ורפואה שלמה.