כבוד אב זקן

שאלה:

אני לא בקשר טוב עם חמי וכשהוא היה עושה אצלנו שבתות לא היתה שיחה בינינו שלום ומה נשמע וזהו הוא כנראה נפגע מידה ולכן הוא לא רוצה לבוא אלינו הוא היה מגיע כל שישי שבת הוא בן 90 שיזכה לשנים רבות .אך יש לו את החיים שלו אישתי החליטה שפעם בחודש או פחות היא נוסעת אלו לשישי שבת מה עליי לעשות ממתין לתשובה תודה

תשובה:

כל זמן שהנר דולק אפשר [וחובה] לתקן!! כיבוד אב זקן זו הזכות הגדולה שיש לכם עכשיו! אל תשאיר זאת כך. תפייס אותו, תדבר איתו, תספר לו, תשמע ממנו, מה זה משנה שיש לו את העולם שלו ולך את שלך, תארח אותו ותכנס לעולם שלו ותעשה לו טוב. מצות כיבוד אב ואם לא נשארת לנצח, צריך לנצל כל יום שאפשר! אל תחכה לשבת, תיסע אליו עם אשתך כבר היום מחר תפיס אותו ותזמין אותו.

בשורות טובות.