לקבל חלק מההחזר שניתן ע’’י קופת חולים

שאלה:

אני רוצה לרכוש קורס דיגיטלי להכנה ללידה, המוכרת רוצה לתת לי חשבונית על סכום יותר גבוה ממה ששילמתי בפועל ולקבל החזר מקופת החולים שלי לפי הסכום הגבוה שרשום בחשבונית, כך שאת העודף מההחזר אקח לעצמי, האם מותר לעשות זאת ? יצויין שהמוכרת טוענת שכך כולן עושות ולכאורה קופות החולים יודעות שיש כאלו שעושים את זה.

תשובה:

שלו וברכה, אין היתר להוציא חשבונית יקרה ולקבל תשלום גבוה מעבר להוצאות של הקורס. הקופ"ח ממן את הקורס ולא מעבר לקורס.

בהצלחה.