התחזקות – מגורים לסטודנטים

שאלה:

שלום כבוד הרב ,
לפני חצי שנה ברוך השם התחלתי להתחזק ולחזור בתשובה
אני סטודנטית בת 22 מחפשת לבנות את החיים באמונה שלמה
וכרגע אני גרה עם שותפים גם בנים וגם בנות
אני מרגישה שזה נוגד את ההלכה ואיני יודעת מה לעשות בנידון אשמח לתשובתך

תשובה:

שלום וברכה

אין ספק שמגורים משותפים לבנים ולבנות זה נוגד את רצון התורה, ויש בזה חוסר צניעות מובהק ובמקרים רבים גם איסור ייחוד, יש לחפש מגורים עם שותפות לבד, וחשוב מאוד שיהיו גם במגמה כזו של התחזקות, זה יקל עלייך מאוד, ויתן לך תמיכה רוחנית נהדרת להמשך הדרך.

כדאי מאוד ליצור קשר עם אירגון נפש יהודי שמספקים מגורים לסטודנטים/יות דתיים/יות שבמגמת התחזקות ונותנים תמיכה מדהימה.

בהצלחה רבה מאוד.