שימוש במעלית לפרסום דבר תורה

שאלה:

שלום וברכה,
ברצוני לפרסם בעז"ה באופן יומיומי דבר תורה במעלית בניין המגורים שלי. כדי לפרסם אני צריכה להזמין את המעלית. לא כל כך יוצא לי להשתמש במעלית כי אני גרה בקומה נמוכה.
שאלתי היא האם יש חשש גזל להזמין את המעלית לצורך פרסום הדבר תורה? (מצד אחד זה הבניין שלי, מצד שני מדובר בשימוש לא סטנדרטי במעלית).
תודה רבה

תשובה:

זה הבנין שלך ואת משלמת על המעלית ואין בעיה, אדרבה, שיגידו בעלי הקומות הגבוהות תודה על השתתפותך המלאה בעלות המעלית…