תיקוני הזוהר בשפה קלה

שאלה:

שלום רב,
אני רוצה לקנות את תיקוני הזוהר עם פירוש בעברית, הבנתי שיש את מתוק מדבש שמפרש אולי בשפה ברורה אבל זה בכתב רש״י (לפי מה שהבנתי. האם יש אחד עם פירוש בעברית פשוטה?

תשובה:

בכתב רש"י זה רק הדברים היותר קבליים, הפירוש הרהוט הוא בכתב מרובע. באופן כללי, השליטה בכתב רש"י היא צורך בסיסי שכדאי לך לרכוש, וקל לרכוש, ההבדל המשמעותי הוא רק בשש אותיות..

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כן, אבל תעיין לפני שאתה קונה, תראה שאתה מתחבר ומבין… באופן כללי אנחנו לא ממליצים לעסוק בלימוד זוהר למי שאינו בקי בגמרא ובפוסקים, לכל זמן ועת.