פסק זמן בזוגיות לצורך חיזוק רוחני לפני נישואין

שאלה:

שלום כבוד הרב, אני יוצאת עם בחור, אנחנו שומרים נגיע והולכים לפי הכללים, שנינו מתחזקים ומחזקים אחד את השני ואפילו אנחנו לא מפסיקים לדבר על חתונה, הממה, הבחור שלי נכנס לישיבה, והוא רוצה להתחתן ברגע שהוא ירגיש שהוא יכול ללמוד גמרא לבד , להבין לבד , כמה זמן לדעתך זה דורש , ואיך עליי לנהוג

תשובה:

שלום וברכה

אצל כל אחד הקצב הוא שונה. בכל מקרה יש כאן החלטה נכונה, להפרד לתקופה מסויימת, כל אחד מכם יתחזק קצת יותר ויתייצב, הוא ילמד בישיבה, את תלכי קצת למדרשה, ועוד כמה חודשים שתרגישו שאתם יותר מלאים בידע ובהשקפה ודרככם יציבה – תתארסו ותקבעו מועד לנישואין.

בהלחה רבה מאוד בדרך החדשה ובכל!