לפני עוור? האם מותר להשתמש?

שאלה:

שלום וברכה,
רציתי לשאול לגבי כך שכתבתי בפורום ביום רביעי שאלה, וענו לי, אך לא מספיק. לכן שאלתי גם ביום חמישי וקיויתי שיענו בלילה של חמישי או לפחות ביום שישי בבוקר.
בסוף, לצערי, ענה לי אחד ביום שישי בשעה 5 ו- 17 דקות. כך שזה בשבת.
מאוד הצטערתי על כך. מדובר בפורום כאן בארץ בעברית שניתן להתייעץ לפני רכישת נתב.
השאלה שלי היא, האם זה נחשב שהכשלתי אותו, ואולי הייתי צריך לשאול ביום ראשון או מוצ"ש, שגם כך זה לא בטוח שמישהו לא יענה בסופו של דבר ביום שישי בערב, כי הפורום הזה לא כ"כ מקבל הודועות חדשות וכך ההודעה שלי נשארת בעמוד הראשון.
לכן אני שואל כך: האם זה נחשב שהכשלתי אותו והייתי צריך לשאול בתחילת השבוע?
האם מותר לי להשתמש במוצר שאני רוצה לקנות או שיש בזה עבירה כלשהיא?
זכור לי שדיברתי עם כבוד הרבה בטלפון והוא אמר לי שמותר למכור ולתת מתנה לחילוני עט או סיר אע"פ שרוב הסיכויים שהוא ישתמש בהם בשבת.

יישר כח ותודה רבה על כל תשומת הלב והזמן שאתם מקדישים לציבור.
שאו ברכה מאת ה'.

תשובה:

זה לא נחשב שהכשלת אותו, ואין לך כל קשר עם מעשיו, ומותר לך להשתמש בעצתו.

ברכה והצלחה.