חלוקת חוברות בתשלום

שאלה:

יש מישהי שמחלקת כל חודש חוברת חיזוק חברה שלה שעוזרת לה לחלק אז היא נותנת לי כבר תקופה כל חודש מספר חוברות שאני מחלקת אותם לבנות היא אמרה לי שאני יבקש כסף מאותם בנות אני לא רציתי לבקש מהם כסף עכשיו אני עוברת בגזל כי אפשר לקנות עוד בכסף שהם אוספות ואוצה אישה אמרה לי ברגע שאין הרבה תרומות אני מקבלת קצת

תשובה:

שלום וברכה,

את צריכה לומר לה שאת לא מוכנה לבקש כסף, ואת מוכנה לחלק ללא תשלום, או לא לחלק. אבל אסור לך לקחת ולא לקיים את התנאים שהיא מבקשת.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. על מה שחילקת זה לא גזל כיון שאת אמורה לחלק בחינם ורק לבקש תרומות ואת לא נשלחת למכור. אבל להבא תדברי עם האחראית.