המשך

שאלה:

שלום לרב,
כתבת שאם יש צירים סדירים כל 4 דק יש לנהוג באיסור . כתבתי תגובה ולא יודעת אם התקבלה .
במידה ויש כמה צירים סדירים כל 4 דק ואז יש ציר אחרי אפילו 10 דק ושוב אחרי 4 דקות או פחות .. ממש משחק יכול להיות אפילו כל 2 דק ואז מרווח של 10 דק .. האם במצב כזה זה נחשב צירים סדירים אם היו כמה ברצף של 4 דקות למשל ואחר כך השתנה . כרגע הם לא סדירים ממש .
יכולה לישון באותה מיטה עם בעלי או לנהוג כבר בהרחקןת?
תודה מראש, וסליחה על כל השאלות

תשובה:

אם הצירים אמיתיים, כואבים ממושכים, יש לנהוג בהרחקות, אם זה צירים קלים ולא סדירים, אין צורך עדיין.