Ocd וטהרה

שאלה:

כבוד הרב,
מקודם בעלי מתח את המצעים וראה כל מיני כתמים חומים על הצד של המצעים שלי ושאל מה זה ? אמרתי לא יודעת ..ואז לאחר דקה בערך מחשש מנאמנות האשה אמרתי שכתם על צבעוני לא תופס טומאה . יש לחשוש ממשהו ? מהכתמים או מנאמנות האשה ?
בנוסף, ראיתי כתם על שמלה בצבע גינס שנראה שקצת מעורבים בה לבן .נשפכה לי טונה ויכול להיות שזה כתם של השמן ..הסתכלתי מאחורי השמלה והתפר בשמלה היה לבן ונלחצתי שאולי יש שם כתם . שאלתי את בעלי אם רואה כתם על התפר הלבן ואמר שלא .
בבוקר גם ראיתי כתם על השמלה בחלק העליון יותר שלה ( באיזור הבטן התחתונה ) זה היה לאחר שמרחתי שמן כלשהו על הפנים אז אולי מזה.
לחשוש אם בחלק של הבטן ואולי טיפה יותר למטה יש חלק לבן ?

תשובה:

לא צריך לחשוש.