לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

תיקון

שאלה:

אישה שהייתה נשואה ליהודי שהיה חשוד בזכר ותוך כדי נישואיה חייתה באיסור עם גוי מהו התיקון שצריכה לעשות מלבד תשובה ומעשים טובים תיקון אשת איש תיקון לגוי פדיון נפש תיקון כרת והאם לתיקון כרת צריך עשרה או די באחד והאם מועיל מה שאחרים יעשו בעבורה

תשובה:

העיקר זה לחזור בתשובה באמת ובתמים, לקבל קבלות לחיזוק בענין הצניעות כדי שלא תבוא לחטא זה עוד. כל התיקונים על פי סוד זה רק תוספת, שנאמרת לדאם שכבר תיקן דרכיו לגמרי ורוצה להוסיף תיקונים בעולמות עליונים, זה לא עיקר התשובה. תיקון כרת מספיק אחד.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. השאלה היותר גדולה היא מעבר למה התיקון הינה האם היא לא נאסרה על בעלה וזה כבר נכנס לשאלה של נאמנות האשה כאשר בעלה מאמין לה וכאשר אורח. החיים מתירני