צנון

שאלה:

שלום, צנונים (צנון) בשקית סגורה רשום בגב השקית מיוצר ע"י שדות נגב, קיבוץ משאבי שדה לא רשום שום השגחה ונקנה בסופר מה עושים בשנת השמיטה?

תשובה:

שלום וברכה

יש לבדוק בסופר איזו תעודה יש להם, בירקות אין כשרות על כל ירק מטבע הדברים. יש לוודא שיש שם תעודה של כשרות מהודרת של שמיטה לחומרא.

שבוע טוב

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. הכשרות בסופר כנראה על פירות וירקות מה שפתוח ונמצא על הדוכנים, לא נראה לי שהכשרות גם על שקיות סגורות ורשום על השקית שזה גדל בארץ ואיך מוכרים בשנת השמיטה? היה צריך להיות רשום ללא חשש שביעית ואם זה בבעלות גוי בשמיטה