גודל מינימלי לסוכה במרפסת

שאלה:

שלום אבקש בבקשה לדעת האם אפשר לבנות סוכה כשרה במרפסת שאורכה מטר וחצי ורוחבה שלוש מטר ו70 סנטימטר.
תודה!

תשובה:

ככל שזה הכל תחת כיפת השמים זו סוכה מהודרת ויפה! השיעור המינימלי לסוכה הוא 70 ס"מ על 70 ס"מ… אבל כמובן כשרות סוכה זה רק מה שתחת כיפת השמים ושיהיה אותו מקום שתחת כיפת השמים, עם שלוש דפנות. ככל שיש שאלה בענין זה תפרט בדיוק וננסה לסייע יש בזה הרבה פרטי דינים

שבוע מבורך.