משתמש חדש באתר קניות להנחה

שאלה:

בוקר טוב,
יש לי משתמש באתר סיני כנראה מחו״ל בו אני קונה בגדים מידי פעם ובאופן קבוע תמיד יש לי ולמשתמשים הנחות מאוד גבוהות, לפעמים גם על סך 30%.
כנראה בגלל שלא השתמשתי באתר במשך כמה חודשים הם לא נותנים אף הנחה.
פתחתי משתמש חדש על אימייל מעודכן יותר כדי לקבל הנחה של 15% אחוז.
אני מרגישה שאולי גרמתי לגזל.
מה נכון לעשות?
תודה

תשובה:

שלום וברכה,

יש לדון האם פתיחת חשבון חדש יש בו משום איסור גנבת דעת, או שמא כל אחד יכול לעשות והם מודעים לכך אין איסור גנבת דעת.

בדיעבד שכבר עשית אין חובה להשיב את הכסף ובפרט שמדובר בגוי שאין חובת השבה.

בהצלחה.